AGO INTERNATIONAL verlegt grenzen van rekrutering

Bedrijven die op zoek zijn naar geschikte mensen voor hun kader- en middenkaderfuncties en topbedienden vinden in AGO INTERNATIONAL al sinds 1990 een kwalitatieve, doelgerichte en integere partner. Nieuw is dat AGO INTERNATIONAL ook sterke profielen in portefeuille heeft die als adviseur kunnen zetelen in Raden van Bestuur.

De referentielijst van AGO INTERNATIONAL na bijna drie decennia activiteit in selectie en rekrutering, spreekt boekdelen. Het kantoor werd in 1990 opgericht in Kortrijk door Patrick Levecque. Intussen zijn er buiten de thuisbasis Kortrijk ook filialen in Sint-Martens-Latem en Brussel en – met het oog op het aanwerven van expats – zelfs in Londen (2009) en Rijsel (2003). De groep is actief in liefst 19 sectoren en hanteert voor elk daarvan een à la carte marktbenadering. “We richten ons zowel op de industrie als op diensten”, zegt Patrick Levecque. “Daarbij zoeken we in opdracht van bedrijven naar toptalent voor de meest uiteenlopende functies: C-levels maar ook personal assistants, exportmanagers, boekhouders, projectmanagers, assistent-bedrijfsleiders, plant managers of sales… Een ijzersterk team staat borg voor een doeltreffende dienstverlening.”

Nieuwe niches

Nog steeds breidt AGO International zijn actieradius verder uit. “Op vandaag hebben we meer dan 70 kader- en middenkaderfuncties in de aanbieding”, zegt bestuurder Frans Polfliet. “Nieuw is de groeiende vraag naar vertrouwenspersonen die als externe en onafhankelijke adviseurs kunnen zetelen in de meest diverse Raden van Bestuur. Die evolutie kadert binnen onze onveranderlijke missie: altijd de meest geschikte kandidaat vinden voor onze opdrachtgevers, en voor de kandidaten op zoek gaan naar de job die best past bij hun capaciteiten.”

Geboeid? info@ago.bz, www.ago.bz