Breng kerstsfeer in je (thuis)kantoor

De Sint is al een week het land uit, dus tijd om de kerstsfeer toe te laten. Meestal worden bedrijven in kerstsfeer gehuld. Maar ook wie van thuis uit werkt, kan met makkelijke ingrepen zijn of haar bureau in kerstsfeer hullen. Jingle Al The Way!

1. Kerstdecoratie hoeft niet veel moeite te kosten. Neem de vaas die al jaren op je bureautafel prijkt en vul hem met gekleurde kerstballen, dennenappels of lichtjes. Je creëert zo op een eenvoudige manier kerstsfeer.

2. Loop even in de tuin en ga op zoek naar lange takken met een leuke kronkel. Zet ze in een grote vaas en behang ze met kerstballen. Sfeer verzekerd. Je kunt trouwens ook decoratietakken kopen.

3. Maak gebruik van je deur of een witte muur. Zet een rode stip op groene post-itblaadjes en plak ze in de vorm van een kerstboom op je deur.

4. Gebruik raamverf of raamstiften en maak een mooie tekening op je venster. Wie kinderen heeft, zal zeker kunnen rekenen op hun hulp.

5. Geen kerst zonder kerstboom. Misschien heb je in de woonkamer al een groot exemplaar staan. Toch mag dat je niet beletten om te kiezen voor een kleiner exemplaar in je bureauruimte. Een kleinere kerstboom is schattig, neemt weinig ruimte in en je bent een stuk sneller klaar met het versieren. Zet de boom op een kast, een bijzettafel of gewoon op je bureau.

6. Geen zin om nog een kerstboom in huis te halen? Versier dan een ladder. Haal de kleine trapladder boven en laat je eens goed gaan met de kerstverlichting.

7. Wil je het nog makkelijker doen, Versier dan een muur met lichtjes. Je kun ze bijvoorbeeld in de vorm van een kerstboom hangen. Mag het iets meer zijn? Probeer dan eens een rendier met slee te maken met de lichtjes.

8. Zet jij altijd muziek op tijdens het werken? Kies dan nu eens voor kerstliedjes.

Mieke Vercruijsse