Jungheinrich: experten op technisch vlak

Jungheinrich is op zoek naar techniekers. Wie wil werken in een internationaal bedrijf, dat er ondanks een stevige groei in geslaagd is de ‘feel’ van een familiebedrijf te behouden, is bij Jungheinrich aan het goede adres.

Jungheinrich is een van ’s werelds meest toonaangevende bedrijven in de intralogistiek, dat bij het brede publiek voornamelijk bekendheid geniet omwille van zijn vorkheftrucks. Jungheinrich is echter veel meer dan dat. Wereldwijd zijn op dit moment immers ruim 16.000 werkkrachten actief om, op verschillende vlakken, de beste intralogistieke oplossingen te ontwikkelen, te implementeren, te optimaliseren en te onderhouden. Jungheinrich biedt aan zijn klanten het complete productassortiment: van conventionele heftrucks tot volledig geautomatiseerde logistieke systemen met intelligente softwareoplossingen.

Talent gezocht

Jungheinrich zoekt talent om haar team te versterken: werknemers die technisch aangelegd zijn en die bij voorkeur een opleiding in de mechanica, autotechnieken, elektromechanica of onderhoudstechnieken hebben genoten of door ervaring over deze vaardigheden beschikken.

De nieuwe krachten staan in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan heftrucks, magazijntrucks en andere interne transportmiddelen. Een job bij Jungheinrich, dat is aan de slag gaan bij een stabiel en groeiend internationaal bedrijf met een sterke marktpositie.

Werken in eigen regio

Als technieker werk je in je eigen regio, waarbij je kan rekenen op de nodige afwisseling. Je legt een grote mate van zelfstandigheid aan de dag en komt in contact met verschillende klanten. Daarbij laat je je expertise op technisch vlak spreken. Naast een basisopleiding en regelmatige bijscholingen, zorgt Jungheinrich voor een competitief salaris en een uitgebreid pakket extralegale voorwaarden.

Steven Geuns, Technical Advisor & Trainer getuigt:

“Werken bij Jungheinrich, dat is voor een technisch ingesteld persoon als mezelf, werken met veel voldoening. In onze technische jobs komen de vier grote onderdelen van de techniek immers aan bod: de mechanica, elektronica, hydraulica en elektriciteit.”

Interesse? Stuur je cv naar jobkdt@jungheinrich.be