Kom op de koffie bij tientallen bedrijven op Jobvillage

Jobvillage opent dit voorjaar weer de deuren! Deze beurs staat garant voor tal van werkgevers en boeiende workshops onder één dak. Zin in een nieuwe uitdaging of gewoon nieuwsgierig naar wat werkgevers te bieden hebben? Loop dan zeker eens langs en wie weet vind je er wel een toffe job dicht bij huis.

Jobvillage is een laagdrempelige manier om in contact te komen met een nieuwe werkgever. “De beurs is er voor iedereen die openstaat voor een nieuwe job. Loop gewoon eens langs bij de vele werkgevers, want dit kan de stap zijn naar een volgende toffe job”, vertelt Barbara Spyckerelle, verantwoordelijke Jobvillages Roularta.

Kom op de koffie

Eens grasduinen in de waaier van jobmogelijkheden hoeft niet altijd zeer formeel te zijn. Daarom kun je je dit jaar ook neervlijen op de sofa in de gezellige koffiecorner. Hier is er tijd en ruimte om in een ontspannen sfeer een gesprek te voeren met je – misschien wel – toekomstige werkgever.

Ontmoet een brede waaier aan werkgevers

De Jobvillage is uniek in zijn soort omdat je een brede waaier aan kwalitatieve werkgevers onder één dak vindt. Grote bedrijven, kmo’s, lokale overheden, de zorgsector…: allemaal zijn ze aanwezig om ook jou te leren kennen.

Neem deel aan de workshops

Om je carrière een boost te geven, kun je ook boeiende workshops volgen. We focussen op advies over hoe je best solliciteert en op loopbaanadvies. De workshops vinden telkens plaats om 15 uur en 16.30 uur. Vooraf inschrijven hoeft niet.

Laat je cv analyseren

Je cv is je visitekaartje als je op zoek bent naar een job. Die kan er dus maar beter tiptop uit zien. Tijdens Jobvillage kun je gratis je een cv-analyse laten doen. Handig toch?

Mieke Vercruijsse

Dit voorjaar vindt Jobvillage plaats in Leuven (8 maart), Ieper (10 maart), Brugge (15 maart), Waregem (17 maart), Antwerpen (24 maart) en online (3 en 5 mei). Interesse in Jobvillage in je buurt? Schrijf je dan nu gratis in via www.jobvillage.be en ontvang als voorsmaakje al tal van sollicitatietips in je mailbox.