Gemeente Malle is veelzijdige, stabiele en boeiende werkgever

Malle is een gemeente waar rust en bedrijvigheid samengaan. Die twee pijlers vind je ook terug op de werkvloer en in de enthousiaste teams van de gemeentelijke organisatie. Ieders talent komt tot zijn recht in een stabiele en veelzijdige omgeving, waarbij veel aandacht gaat naar een goede balans tussen werk en gezin. Ontdek de vacatures en geef je carrière een nieuwe wending.

Bij Gemeente Malle staat een divers team van 300 toegewijde collega’s ten dienste van de 15.000 inwoners en tal van scholen, verenigingen en bedrijven. Daarmee is de gemeente een van de grootste werkgevers in de buurt. Ieders talent komt er tot zijn recht.

Je kunt er aan de slag in een technische of administratieve functie, binnen de zorg of kinderopvang, als poetshulp bij mensen thuis of in de gemeentelijke gebouwen, als expert of leidinggevende, in een creatieve functie binnen cultuur of de bibliotheek, in het onderwijs of het beleid. Geen enkel ander bedrijf kan zo’n gevarieerd jobaanbod aanbieden.

Gezicht van de organisatie

Of het nu gaat over welzijn, wonen, milieu of mobiliteit: alles wat je binnen de gemeentelijke organisatie doet, straalt af op het leven van de inwoners, van de bewoner van het woonzorgcentrum tot het jonge koppel met bouwplannen. Je zorgt mee voor de huisvesting van verenigingen, het uitzicht van de dorpskern en de mogelijkheid om aan sport te doen…

Alle effecten van je inspanningen zijn van heel dichtbij zichtbaar, wat zorgt voor een spontane betrokkenheid. Malle beschouwt zijn medewerkers als zijn belangrijkste troef. Je bent het gezicht van de organisatie, je komt in contact met de burger, de vereniging, de bedrijfsleider. De lat wordt dan ook hoog gelegd. Je levert kwaliteitsvolle en professionele dienstverlening aan de inwoners. Daarbij word je maximaal begeleid door een ondersteunende organisatie, met moderne infrastructuur en door enthousiaste en bekwame collega’s, die het DNA van Malle in zich dragen.

Kansen dicht bij huis

Malle hecht ook heel veel belang aan opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Ben je gedreven en wil je graag je horizon verruimen? Dan liggen er veel kansen op diverse terreinen en altijd dicht bij huis. Ook op teamwerk zet de gemeente Malle sterk in. Neem deel aan leuke activiteiten op de personeelsdag, of binnen je eigen team. Sluit je aan bij het feestcomité en organiseer allerlei activiteiten voor je collega’s.

Malle is een organisatie voor mensen met ‘goesting’, voor zorgzame én dynamische medewerkers die allemaal samen zorgen voor een bruisende gemeente.

Bij de gemeente Malle werk je bij een grote en dynamische werkgever met werkzekerheid. Alle werkplekken zijn zeer goed bereikbaar met de fiets en het openbaar vervoer.

Als mensgerichte organisatie biedt Malle je een gezonde work-life balance.. Je geniet ook van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, tweede pensioenpijler, een fietsvergoeding of vergoeding van het openbaar vervoer, vakantiegeld en een eindejaarspremie.

Testimonials

Anneke Wilmssen (zorgkundige woonzorgcentrum Ter Bleeke): “Ik verzorg onze bewoners in het woonzorgcentrum op de manier waarop ik mijn grootouders zou verzorgen. Dat maakt dat we onze bewoners allemaal als familie zien. De samenhorigheid onder de medewerkers is uniek. Het is veelzeggend dat veel collega’s hier al 20 jaar of langer werken. Met sommige collega’s heb ik een vriendschap voor het leven. Wij spreken regelmatig af en zijn zelfs meter van elkaars kinderen.”

Els Willemse (logistiek onthaalmedewerker gemeentelijke gebouwen): “Ik begeleid verenigingen en bezoekers in ontmoetingscentrum De Notelaar. Dit is een heel sociale job, die me veel voldoening geeft. Ik ben altijd omringd door blije mensen van alle leeftijden, die hun hobby beoefenen of een vergadering bijwonen. Mijn job is afwisselend: van allerlei administratieve taken tot materialen klaarzetten en de vereniging bijstaan. Grote evenementen zijn altijd een uitdaging, maar ook uit kleine dingen haal je voldoening.”

Solliciteren

Voor meer informatie en om te solliciteren: ga naar www.malle.be en klik door op vacatures.

Staat de vacature van je keuze niet online, solliciteer dan alvast

spontaan. Veel succes!