Inspiratie en motivatie nodig? Tank hier bij!

Regiotalent verzamelt de beste en leukste inspirerende quotes voor de werkvloer. Of de thuisvloer, voor zij die thuiswerken. Geen dipje te diep of motivatie te zoek, wij hebben de juiste peptalk klaar.

Thuiswerken

Balanceren tussen werk, schoolwerk, kinderen die aandacht willen en een huishouden, het is niet altijd even gemakkelijk. Hou volgende wijze woorden in gedachten als je jongste binnenvalt tijdens je conference call met de mededeling dat ‘de hond in de keuken heeft gekakt’.

Woody Allen: Zeventig procent van succes is een kwestie van opdagen.”

John Fitzgerald Kennedy: Het woord crisis wordt in het Chinees met twee karakters geschreven. Het ene staat voor gevaar, het andere voor mogelijkheden.”

Patricia Clifford: “Het werk wacht wel tot je je kind de regenboog hebt laten zien. Maar de regenboog wacht niet tot jij klaar bent met je werk.”

Sir Winston Churchill: Een pessimist ziet in elke kans de moeilijkheden. Een optimist ziet in elke moeilijkheid de kansen.

H. Jackson Brown: Zeg nooit dat je niet genoeg tijd hebt. Je hebt precies evenveel uren per dag als Michelangelo, Moeder Theresa, Leonardo da Vinci, Thomas Jefferson en Albert Einstein.”

Als het even tegen zit

Rotdagje? Zit je carrière in het slop? Te veel werk en te weinig tijd? Haal diep in en lees volgende quotes. En blijven ademen hé, we menen het.

George S. Patton: Ik meet het succes van iemand niet aan hoe hoog hij klimt, maar aan hoe hoog hij weer opveert als hij de bodem raakt.”

J. Durante: Wees vriendelijk tegen hen die je tegenkomt als je de ladder van succes beklimt, want je zult ze later tegenkomen als je naar beneden komt.”

Thomas Alva Edison: Vele mislukkingen zijn het gevolg van het feit dat men niet besefte hoe dicht men bij het succes was, toen men het opgaf.”

Motivatie

Je bent goed bezig. Blijf doorgaan, durf falen en je komt er. #tousensemble

Norman Vincent Peale: Mensen groeien op het moment dat ze beseffen dat ze dingen kunnen realiseren. Wanneer ze in zichzelf geloven, dan hebben ze het eerste geheim van succes ontdekt.”

Hannibal: Of we vinden een weg, of we maken er één.”

Brian Tracy: Je zult vele, vele, vele kleine inspanningen moeten leveren die niemand ziet of op waarde kan inschatten voordat je iets bereikt dat de moeite waard is.”

Richard Branson: Kansen zijn als bussen. Er stopt er altijd wel eentje.”

Eveline Janssens