Hier kan je je ecocheques nog gebruiken

Nog ecocheques op overschot? Op de volgende plekjes kan je ze alvast gebruiken.

Bij onder andere Vanden Borre, MediaMarkt, Krëfel, Eldi, Selexion en zelfs webwinkel Coolblue kan je terecht met je ecocheques voor bijvoorbeeld een nieuwe koelkast, diepvriezer, wasmachine of stofzuiger met A++ label.

Ook de trein kan je nemen met ecocheques. De NMBS ontvangt ze graag, zoveel is zeker. Ook bij Fietspunt kan je terecht met je ecocheques om bijvoorbeeld een fiets, fietsslot, helm, … te huren. Een verblijf op een Green Key-Camping kan je eveneens betalen met ecocheques. Dat is al een hele vakantie die je zo kan organiseren, toch?

Tuin

Eco, dat rijmt goed met tuin. Tuincentra als Horta, Aveve en Intratuin aanvaarden met de glimlach je ecocheques voor planten, gereedschap, houten meubels, …. Ook bij bijvoorbeeld Hubo, Brico of Gamma kan je ermee terecht.

Huishoudproducten met het Europees ecolabel kan je je eveneens aanschaffen met ecocheques en dat in de meeste supermarkten.

Papierwaren

Fnac en Makro bieden bijvoorbeeld papierwaren aan met een ecolabel. Perfect om er je ecocheques aan te spenderen.

Bij AS Adventure, Thomas Cook en andere reisgeoriënteerde organisaties kan je eveneens je ecocheques kwijt. Dat scheelt alweer een flinke slok op de borrel.

In de praktijk zijn er nog veel meer plaatsen waar je met je ecocheques terechtkan. Kijk op de site van de verdeler van je ecocheques om meer te weten te komen op welke plaatsen dat zoal kan.

Pascal Dewulf